Tenis 10 FRT - competitie organizata de CSS Sighet - profesor Eugen Mihaljek

La Sighetu Marmatiei a avut loc, in premiera pentru municipiul nostru, competitia de tenis ''Cupa Marmatia T10'''. Tenis 10 FRT este un proiect al Federatiei Romane de Tenis ca membru al ITF. Scopul proiectului il reprezinta cresterea numarului de practicanti ai jocului de tenis la nivel mondial, federatiile nationale afiliate ITF fiind singurele in drept sa dezvolte acest proiect.

Proiectul urmareste atragerea copiilor spre jocul de tenis inca de la varste foarte mici, initierea si selectia celor cu aptitudini pentru tenisul de performanta. Tenis 10 FRT se organizeaza pentru categoriile de varsta la fete si baieti astfel: Rosu pana la 8 ani, Portocaliu pana la 9 ani si Verde pana la 10 ani. Competitia e mai dificil de organizat deoarece necesita mingi depresurizate, rachete in functie de varsta, fileuri speciale si terenuri cu dimensiuni reduse.

Avand in vedere aceste aspecte s-au organizat competitii la nivel de Rosu si Verde, locul I la Verde a fost obtinut de Razvan Dulugea - CSS Sighet, urmat de Vanesa Rusneac - CSS Sighet si Sebastian Feiciuc. La nivel de Rosu premiul cel mare a fost obtinut de catre Daria Chidean - CSS Sighet, locul II a fost ocupat de Andra Pitic - Baia Mare, iar locul III i-a revenit lui Ana Pop.

Primii clasati au fost rasplatiti cu diplome, cupe, medalii si tricouri.

Se aduc multumiri pentru aportul la buna desfasurare a competitiei, domnilor profesori Bogdan Nasui, Csillik Zoltan si Timis Silviu.

Organizatorul competitiei a fost domnul profesor Eugen Mihaljek de la CSS Sighet.

Sectii sportive

Newsletter

Vreau sa primesc pe e-mail informatii:Joomla Extensions powered by Joobi