Baschet

Patru meciuri - patru victorii pentru echipa de baschet a CSS Sighet

U16oradea

In primul turneu din cadrul Campionatului National de baschet U16, echipa CSS Sighet a reusit patru victorii din tot atatea meciuri jucate. Astfel, din prima zi ea a reusit sa invinga echipa CSS Viitorul Cluj cu scorul de 81-51, iar impotriva celor de la BC SCM Timisoara a castigat la un scor mare, de 99-50.

Al treilea meci al turneului a fost jucat impotriva echipei LPS-CSM Oradea 1, si acesta fiind castigat cu scorul de 71-54.

Ultimul meci a fost tot impotriva unei echipe oradene, a doua echipa a LPS-CSM Oradea, sighetenii antrenati de Emil Kosztelnik reusind sa obtina victoria la scorul de 82-33!

 

 

 

 

 

 

Citește mai departe: Patru meciuri - patru victorii pentru echipa de baschet a CSS Sighet

Noul sezon de baschet U16 debuteaza la Oradea - CSS Sighet prezent la start

u16In perioada 26-29.10.2017 echipa de baschet U16 a CSS SIGHET se va deplasa la Oradea pentru disputarea primului turneu din sezonul 2017-2018, unde va disputa 4 meciuri impotriva echipelor similare CSM1 ORADEA, CSM2 ORADEA, CS BC TIMISOARA si CSS VIITORUL CLUJ. Acest turneu este primul din actuala editie de campionat national.

Succes echipei!

 

 

 

Citește mai departe: Noul sezon de baschet U16 debuteaza la Oradea - CSS Sighet prezent la start

Sezonul 2017-2018 la baschet U16 - CSS Sighet si-a aflat adversarii

u16In noul an competitional de baschet Clubul Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei va participa la U16 cu o echipa de baieti. Federatia Romana de Baschet a publicat grupele si echipele participante. Adversarii echipei sighetene sunt urmatorii:

C.S. S.C.M. Timisoara
A.C.S. U-BT 2 Cluj Napoca
L.P.S. Bihorul 1 Oradea
L.P.S. Bihorul 2 Oradea
A.C.S. U-BT 1 Cluj Napoca
C.S.S. Sighetu Marmatiei

 

 

 

 

 

 

 

LA MULTI ANI DOMNULE DIRECTOR!

emil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La multi ani domnule director!

CN de babybaschet - CSS Sighet se claseaza in primele 12 echipe pe tara

In cadrul Campionatului National de babybaschet, desfasurat la Mangalia, Clubul Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei a participat cu doua echipe de baieti, antrenate de catre Emil Kosztelnik si Alin Pop. La capatul unei saptamani de foc la propriu, dupa temperaturi aproape caniculare, echipa sigheteana a reusit clasarea in topul primelor 12 echipe din tara la aceasta categorie, din 110 echipe participante. Intr-un meci al turneului echipa CSS Sighet a reusit sa castige in fata celor de la CSU SIBIU cu scorul de 25-20, sibienii fiind un club cu traditie veche in baschet, chiar si de la categorii de copii.

Meciul care a dus echipa sigheteana in primele 12 pe tara a fost cel cu Phoenix Constanta, unde dupa o repriza de prelungiri, in ultimele secunde ale partidei ,,zimbrii,, sigheteni au reusit sa revina de la o diferenta de 5 puncte, castigand meciul cu scorul de 22-19.

Imagini de la turneu puteti vedea aici.

 

 

Sectii sportive

Newsletter

Vreau sa primesc pe e-mail informatii:Joomla Extensions powered by Joobi