Medalii de argint si bronz la CN de atletism - juniori 3 - Patricia David merge la FOTE -GYOR

patriIn perioada 15-16 iulie la Bucuresti s-au desfasurat Campionatele Nationale de atletism pentru juniori 3. Concurs important pentru sectia de atletism a CSS Sighet, pentru ca la eveniment au participat si campioana nationala din sezonul de iarna, Patricia David, la probele de saritura in lungime si triplu-salt si Mihai Cosmin la probele de disc si greutate. 

Concursul s-a terminat pentru atleta sigheteana cu locul 2 si medalie de argint la proba de triplu-salt si locul 3 si medalie de bronz la lungime. Atletismul sighetean este pe podium inca, alaturi de cluburi mult mai mari din tara cu mult mai multe resurse de orice natura decat clubul sighetean.

Atleta Patricia David va participa la FOTE - Ungaria in perioada 21-29 iulie 2017, ea facand parte din lotul national de juniori.

Mihai ,,Coco,, Cosmin a venit pe locul 7 la proba de greutate cu un rezultat de 11,73m.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește mai departe: Medalii de argint si bronz la CN de atletism - juniori 3 - Patricia David merge la FOTE -GYOR

Patricia David este in lotul national de juniori

patriAtleta Patricia David, legitimata la CSS Sighet face parte din lotul national de juniori al Romaniei, lot care va participa la FOTE - Festivalul Olimpic al Tineretului european. Evenimentul va avea loc in perioada 21-29 iulie, in Ungaria. Atleta sigheteana va concura in probele de lungime si triplu-salt, probe la care detine titlul national in prezent. Succes Patri!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește mai departe: Patricia David este in lotul national de juniori

Grand Prix de atletism - Patricia David castiga proba de triplu-salt

In perioada 13-14 mai 2017 la Bucuresti s-a desfasurat un concurs national de Grand Prix - juniori II si III - prima etapa. Evenimentul s-a desfasurat pe stadionul de atletism ,,Iolanda Balas,, din incinta Federatiei Romane de Atletism.

De la Clubul Sportiv Scolar, la concurs a participat atleta Patricia David- multipla campioana nationala si castigatoare a mai multor concursuri judetene si zonale. Ea a concurat la probele de saritura in lungime si triplu-salt. Din nou atleta sigheteana s-a clasat pe primul loc la proba de triplu-salt cu o performanta de 11.87 m la categoria juniori III si cu o saritura de 12.08m a obtinut tot locul I la categoria juniori II. In a doua zi a concursului ea a participat la proba de lungime unde a sarit 5.39m.

 

 

 

 

Atletism - David Patricia loc II la prima etapa a CN de probe combinate

In cadrul Campionatelor Nationale de atletism pentru probe combinate - etapa I, desfasurate la Bucuresti saptamana trecuta, sportiva David Patricia, legitimata la Clubul Sportiv Scolar Sighetu Marmatiei, a reusit sa ocupe locul II la proba de pentatlon J2, obtinand un punctaj de 2383 de puncte dupa participarea la probele de 60m garduri - 10:07, saritura in lungime - 5.01m, saritura in inaltime - 1.45m, greutate - 8.51m si proba de 800m, proba la care atleta nu a mai reusit sa termine cursa, ea abandonand alergarea.

Felicitari sportivei si ii uram mult succes la finalele CN de probe combinate, care vor avea loc in perioada 11-12 februarie la Bucuresti.

 

 

 

 

 

 

 

Citește mai departe: Atletism - David Patricia loc II la prima etapa a CN de probe combinate

Sectii sportive

Newsletter

Vreau sa primesc pe e-mail informatii:Joomla Extensions powered by Joobi